domingo, 21 de enero de 2007

JOSEP PITARCH candidato a la alcaldia de Silla

Noticia sacada de la web del Bloc Nacionalista Valencià

SILLA: EL BLOC PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA QUE ENCAPÇALA JOSEP LLUÍS PITARCH

L’acte va comptar amb la presència d’Enric Morera, que va agrair l’assistència dels més de cent afiliats i simpatitzants al sopar que va servir per escoltar les seues iniciatives i el projecte del BLOC per a Silla.

Josep Lluís Pitarch serà el cap de llista del BLOC a Silla (L’Horta Sud) població d’on durant aquesta legislatura ha estat l’alcalde. Vicent Sánchez, Enric Muñoz i Josep Melero varen explicar quines són algunes de les propostes del BLOC per a les pròximes eleccions. Empar Hostalet, ex-regidora i consellera nacional, va retre un sentit homenatge a Pepe Valero, que ha faltat fa pocs mesos i va ocupar el segon lloc de la llista l’any 2003.

L’acte va conclure amb unes paraules d’Enric Morera que va demanar als presents “ajuda per a fer del BLOC un instrument potent per a la defensa de la nostra identitat i els nostres interessos col·lectius davant l’abandó que exercixen el PP i el PSOE en les seues accions de govern”. Morera va fer especial incidència davant la catastròfica campanya de la taronja i la falta de suport al camp valencià. En aquest sentit, es va comprometre a impulsar des de les Corts Valencianes a partir de maig 2007, iniciatives en favor de l’agricultura i la seua funció estratègica “per raons econòmiques però també socials i culturals”.

No hay comentarios: