jueves, 3 de mayo de 2007

levante-emv
Camps reivindica su gestión económica y promete rebajas fiscales de 300 millones
Un responsable electoral dice que el PP tendrá más interventores que en 2003
Pla hará campaña en un globo del que colgarán pancartas con propuestas
El PP veta en Canal 9 un debate de educación y sanidad e impone a Motes como moderador
El PSPV protesta hoy en TVV contra la censura
las provincias
Camps anuncia rebajas en el IRPF y en Patrimonio y deducciones para vivienda
Pla se compromete a desviar el “despilfarro” del PP en grandes proyectos a mejorar la educación
Canal 9 incluye a Glòria Marcos en el debate electoral con un formato sin opción a réplica
el pais
Camps, Pla y Marcos protagonizarán un debate en Canal 9 con intervenciones sin réplica

5 comentarios:

Anónimo dijo...

MOCIÓ DEL BLOC DE SILLA

El Bloc de Silla vol denunciar davant el Ple d’aquest consistori el robatori de 6 pacartes de propaganda de pre-campanya valorades en €30 cada una que s’havien penjat a diverses localitzacions del poble. En concret, han sigut robades 2 pancartes penjades al pas elevat de l’Avinguda del País Valencia, 2 al del Carrer Sant Rafael, 1 al del Carrer dels Forns, i un altra a la Plaça del Mercat Vell. Els fets relatats han sigut denunciats amb data 05/05/07 davant la policia local.

El col.lectiu del Bloc de Silla vol expressar la seua preocupació per el que entenem és un clar exemple de persecusió política donat que no podem considerar un acte vandàlic el robatori sistemàtic de tota la propaganda electoral de pre-campanya que hem fet servir fins ara. Davant aquestos fets demanem:

Que el Ple de l’Ajuntament de Silla condemne de manera taxativa i sense paliatius la persecució política que està sofrint el col.lectiu del Bloc Nacionalista Valencia de Silla, i que ens impedíx a hores d’ara portar endavant la nostra activitat política en un ambient de normalitat democràtica.

A Silla mai abans s’havien produït uns fets tant flagrants d’atac a la llibertat d’expressió i la democràcia. Les forces democràtiques de Silla no podem permetre de cap de les maneres que individuus o col.lectius es creguen en el dret de boicotejar l’activitat política normal de cap partit legalment constituït i democràtic per raons ideològiques, perquè el que hui ens està passant a nosaltres demà ens pot passar a tots. És per açó que també demanem que totes les forces politiques que es presenten a les properes eleccions municipals comdemnen, també, de manera taxativa i sense paliatius els fets descrits, i que la ciutadania de Silla per raons de higiene democrática i responsabilitat civil ens propocione qualsevol informació que ens poguera ajudar a denunciar a les persones o persona protagonista d’aquestos atacs.

Assemblea Local del Bloc de Silla
07/05/07

icaro dijo...

Vosotros veis "persecución política" hasta debajo de las piedras.

Y sí, si que se han producido hechos "tan flagrantes" contra la libertad de expresión (nuestro Alcalde es la viva imagen de ello).

Así es que no me seáis lloricas por DIOS! Que os duele más por los euros que por el acto ideológico en sí.

Anónimo dijo...

Eres un impertinet, i més et dic qualsevol persona amb un mínim sentit de la democràcia comdenaria aquestos fets. Anem coneguent-mos.

icaro dijo...

Que bajo es llegar al insulto... pero de personas como tú ya no me sorprende nada.

Y no, no nos vamos conociendo, sólo que tratar una simple gamberrada, porque hasta pueden haber sido críos del instituto, como un acto de "persecución política" raya lo surrealista.

Pero vamos, que con vosotros uno se puede esperar cualquier cosa.

http://icaro.weblogs.us

Anónimo dijo...

Del que es pot esperar qualsevol cosa es de un tio que no diferencia una gamberrada, fet aïllat, de una persecució, 7 pancartes penjades, 7 pancartes desaparegudes i alguna d'elles amb metodes que no empraria un "niño del instituto". Es pot esperar també qualsevol cosa de qui no comdenma fets que coarten la llibertat d'expressió, sempre i quan aquesta no s'utilitze per insultar, difamar, enaltir o convidar a la violéncia i qualsevol altra activitat il.legal. El que et deia, ja anem coneguent-mos.